Babygebaren, doe je mee?

Babygebaren, doe je mee?

Ga mee op avontuur met Babygebaren-specialiste Lissa Zeviar en leer gebaren met je baby. Om deze instructie-dvd legt ze je stap voor stap hoe gebarentaal het verschil kan maken in de opvoeding van je kind.
Als je naar je kindje kijkt, heb je er vaak geen idee van wat er allemaal in hem omgaat. Vaak ben je je er niet eens van bewust hoeveel je kind eigenlijk weet en wat het allemaal begrijpt. Uit vele onderzoeken blijkt dat baby's echt veel meer weten en kunnen dan dat we altijd hebben aangenomen. Met behulp van babygebaren leer je een heel nieuwe kant van je baby kennen. Ouders en professionele kinderverzorgers hebben het al ervaren: het gebruik van gebarentaal bij een niet-dove baby heeft vele aanwijsbare voordelen.
Onderzoek heeft aangetoond dat baby's die vanaf zes of zeven maanden regelmatig in aanraking komen met gebarentaal, al vanaf acht of negen maanden na hun geboorte beginnen met communiceren. Dit is heel wat maanden eerder dan het moment waarop het spraakorgaan van een kind geschikt is voor verbale communicatie. De meeste kinderen beginnen tussen 12 en 18 maanden met spreken. De periode tussen het moment dat een kind taal kan begrijpen en het moment waarop hij taal kan produceren, kan met babygebaren goed worden overbrugd.

Specifications

  • Lissa Zeviar
  • Babygebaren.nl
  • Prijs: 16,95
UA-1875305-11