De Schippers van de Kameleon, 2

De Schippers van de Kameleon, 2

In het dorp Lenten dreigen de bewoners de dupe te worden van een op geld beluste aannemer die een snelweg en een villawijk wil aanleggen in het rustieke dorpje. Dit bouwproject zal ten koste gaan van een aantal boerderijen, maar ook van de molen De Woudaap, het symbool van Lenten. Als de plannen uitlekken, is het hele dorp in rep en roer.

Zelfs binnen het gezin van de tweeling Hielke en Sietse Klinkhamer laaien de discussies over de veranderingen hoog op. Met de komst van de aannemer gebeuren er vreemde dingen in het dorp die ook de tweeling niet ontgaan. Zo wordt Marieke, het nieuwe vriendinnetje van Hielke en Sietse, opzettelijk in het water gegooid. De tweeling kan haar nog maar net redden, maar de astma waar Marieke aan lijdt verergert hierdoor. Ze kan alleen nog genezen in een duur Zwitsers kuuroord. Haar moeder kan dat echter niet betalen.

Hielke en Sietse besluiten meteen tot actie over te gaan, maar of de tweeling het dorp én het leven van Marieke kan redden, dat is nog maar de vraag.

Specifications

  • 2007
  • Alleen als videoband verkrijgbaar!
  • Prijs: 25,45
UA-1875305-11